Maatwerk Insectenwering

Met ruim 20 jaar ervaring als horrenspecialist in regio van Opmeer ontzorgen wij onze klanten met maatwerk voor iedere situatie. Heeft u behoefte aan insectenwering en geeft u dit graag uit handen, neem dan contact op via het contactformulier onder aan deze pagina en laat u kosteloos informeren over onze mogelijkheden.

Onze eigen in huis Horren Specialist neemt zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om uw aanvraag verder te bespreken en eventueel een afspraak in te plannen voor het kosteloos inmeten van uw horren. Van begin tot einde wordt u geholpen door dezelfde collega/contact persoon.

Wij meten zelf in voor al ons maatwerk! 
Dit voorkomt kostbare meetfouten en stelt ons tevens in de gelegenheid om iedere situatie te beoordelen op bijkomstigheden zoals gebruiksgemak, raamuitzetters, zonwering etc. Zo behoeden wij de klant van enig risico en waarborgen we tevens een maximale tevredenheid.

Horrenfolder pagina 1.png
Horrenfolder pagina 2.png
Horrenfolder pagina 3.png
Vraag een afspraak aan..
Middels onderstaande formulier vraagt u eenvoudig een meetafspraak aan.
Vermeld in het kopje 'Aanvraag..' waar u naar op zoek bent; hoeveel ramen / deuren en eventuele verdere bijzonderheden of voorkeuren. 
 
Onze horrenspecialist neemt zo spoedig mogelijk contact met u op met een gepaste reactie (aanwezig van woensdag tot en met zaterdag)
 

Bedankt voor je aanvraag!

Horrenfolder pagina 4.png