top of page

MAATWERK HORREN & INSECTENWERING

unilux keurmerk_edited.png
Vraag direct een kosteloze meetafspraak aan!

Bedankt! Je ontvangt zo spoedig mogelijk een gepaste reactie!

DE LOKALE SPECIALIST
Al ruim 30 jaar ontzorgen wij onze klanten met kwalitatieve maatwerk oplossingen voor insecten wering. Van een eenvoudige inzethor tot plisseschuifdeur, voor iedere situatie hebben wij een oplossing. 

Heb je behoefte aan horren / insectenwering, neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier en laat je informeren over onze mogelijkheden.

KOSTELOOS INMETEN
Wij meten altijd zelf in. Dit stelt dit ons in de gelegenheid om iedere situatie te beoordelen op bijkomstigheden zoals gebruiksgemak, raam uitzetters of zonwering. Zo behoeden wij de klant van enig risico en waarborgen we tevens een maximale tevredenheid en levensduur van je product.

 
Van begin tot einde wordt je geholpen door dezelfde collega/contact persoon.

Voordelen Unilux breed.jpg
UniluxPlissefitDubbel01.jpg

HORDEUREN
Hordeuren delen we gemiddeld op in 3 producten. Plisse hordeur, Schuifpui of een Vaste hordeur. De keuze wordt bepaald aan de hand van het type deur en de gebruikswensen. Omdat deuren veelvuldig open en dicht gaan is het belangrijk dat alle onderdelen van een goede duurzame kwaliteit zijn. Met de producten van Unilux zijn we verzekerd van een duurzame kwaliteit, zowel in levensduur als voetafdruk.  

 

UniluxInklemUnit03.jpg

RAAMHORREN
Er zijn verschillende soorten ramen, dus ook veel verschillende raamhor oplossingen.  Met het uitgebreide product aanbod van Unilux bieden we voor ieder raam een passende oplossing. Of het nu een Dakraam, Draaikiepraam, Draairaam naar binnen, Draairaam naar buiten of een Hor voor een Schuifraam betreft. Onze eigen Horren expert komt graag bij je langs voor een passend advies op maat. 

UniluxVeerstifthor02.jpg

DOORDACHT MAATWERK
Geen huis is hetzelfde. Voor kozijnen en ramen geld dit net zo min. Naast het functioneel nauwkeurig inmeten van een hor, kijken wij ook naar verdere bijkomstigheden bij gebruik. Hoe wens je het raam / hor te bedienen? Zijn er wellicht raam uitzetters die mogelijk in de weg zitten? Of moeten er andere zaken aangepast / aangeheeld worden? We doen het allemaal in goed overleg met oog voor de klant en een fraai eindresultaat om jaren van te genieten.

 

bottom of page