Wij ontwikkelen onze webshop in eigen beheer. Dit is een constant proces en voor ons een 'lange termijn project'.
Belangrijkste gevolg in verband met onze Corona gerelateerde winkelsluiting => afhaalbalie is dat u nog niet het gehele assortiment wat u van ons gewend bent online kunt bestellen. Heeft u iets nodig maar lukt dit niet via de webshop?
Neem contact op: 0226-351624 

 Liever geen verzendkosten? 
Kies bij het afrekenen voor de optie 'Lokaal afhalen in de Winkel' en de verzendkosten vervallen.

Vliegengordijnen

In de zomer zet je graag je ramen en deuren open. Helaas komen er hierdoor ook veel vliegen in huis. Met de kwalitatieve vliegengordijnen van Sun-Arts zorg je ervoor dat vliegende insecten buiten blijven. Deze deurgordijnen weren insecten effectief, gaan lang mee en zijn ook nog eens decoratief. De gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Hierdoor is er altijd een die past bij jouw interieur en is het gordijn meer dan een praktisch accessoire. Alle vliegengordijnen van Sun-Arts worden kant-en-klaar geleverd en je hangt ze zelf eenvoudig op. Het voordeel van een gordijn is dat je er, in tegenstelling tot een hordeur, gemakkelijk doorheen loopt. Dit bied met name een groot voordeel wanneer je kleine kinderen of huisdieren hebt. De gordijnen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en eenvoudig in te korten. Geniet van het heerlijke zomerweer en houd vliegende insecten buiten de deur met de vliegengordijnen van Sun-Arts.

Graag even zien en voelen? Kom bij ons langs in de winkel! Daar hebben we diverse showmodellen hangen en kunnen we eventuele vragen verder toelichten.

Filter